Szerző: sammer

2000. április 13. 02:17

1 000 000+ eladott The Sims

A

A Electronic Arts jelentése szerint a The Sims játék eladási száma túllépte az egymilliós álomhatárt. Ezek szerint már nem is kellene mondanom, mit tud a játék, annyira népszerű bár nem hiszem hogy hazánk túlságosan hozzájárult volna ehhez a számhoz. Tehát, ez a játék egy családszimulátor, a szó szoros értelmében, ahol nekünk kell irányítanunk az embereink életét. A játék februárban jött ki, majd hosszú ideig vezette a PC Data eladási toplistákat az USA-ban, majd Európában is nagyon sikeres volt. A játék számára nyitott websiteról több, mint 80 000-ren töltötték le a különböző kiegészítő csomagokat.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.