Szerző: bzd

2000. április 13. 14:20

Epox 7KXA vs. Leadtek GeForce SDR

Egy barátom járt pórul a címben szereplő párossal, az alábbiakban ő írja le kálváriáját:
    Az Epox alaplapot egy 250W-os KNE táp alá telepítetem egy SDRAM-os Leadtek GeForce kártyával. 128MB 100Mhz-es SDRAM- on és a vidkártyán kívül semmi más nem volt benne. A Win 98 újratelepítése után felraktam a legfrisebb VIA 4- in-1 drivereket (később többfélét is próbáltam), a DirectX- et, majd a 3.77-es detonator-t (ebból is többfélével kísérleteztem). A gép ezután minden bekapcsolás után 5 percen belül lefagyott. Ez mindig 2D műveletek közben történt, általában ablakok megnyitásakor vagy bezárásakor. Ha sikerült eljutnom egy 3D alkalmazásig, akkor az végigfutott ugyan, de az első perc elteltével a textúrák elkezdtek korrupttá válni. 4-5 perc múlva pedig tulajdonképpen minden szétesett. Miután kiléptem a 3D alkalmazásból, azonnal fagyott a gép. Hiába cserélgettem a drivereket és a többi alkatrészt (300W- os tápot is próbáltam), a hiba mindig fennállt. Ellenben mikor G400-zal próbáltam ki, a gép stabilan működött. A GeForce-omat is kipróbáltam egy másik, KX 133-as chipsetet használó alaplapban, ahol jól működött. Ígyhát kénytelen voltam megválni az Epox laptól, amit azóta tudtommal sikeresen használnak egy TNT2 ultrával.
Sajnos egyre több helyről hallani, hogy az Epox SlotA lapok nem muzsikálnak túl jól. :(

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.