:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 9. 12:26

Percek alatt elkeltek az ünnepi PlayStation 2 konzolok

A Sony különös módon ünnepelte a PlayStation 2 konzol 20 milliós eladott példányszámát, ugyanis színes készülékeket dobott piacra Japánban.

A Sony különös módon ünnepelte a PlayStation 2 konzol 20 milliós eladott példányszámát, ugyanis színes készülékeket dobott piacra Japánban.

Az ötféle színes -- fehér, ezüst, sárga, kék, piros -- PlayStation 2 konzolokból egyenként összesen 666 darabot gyártott a Sony. A tarka gépeket kizárólag az interneten keresztül lehetett megrendelni.

A vállalat tájékoztatása szerint a több, mint 3000 konzolt percek alatt felvásárolták a rajongók, még az sem tartotta vissza őket, hogy a gépeket közel kétszer annyiért árult a Sony, mint a PlayStation 2 hagyományos fekete változatait.

A japán gyártó a tervek szerint az elkövetkező hetek során Amerikában és Európában is tervez hasonló akciót indítani, de annak részleteit egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

A Sony PlayStation 2 riválisai, az Xbox és a GameCube két hét múlva jelennek meg az amerikai piacon, az elemzők szerint azonban ennek ellenére a PlayStation 2 lesz a karácsonyi piac slágere.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.