Szerző: Ady Krisztián

2001. november 9. 00:47

November végétől kapható az I-O Data SCSI - USB 2.0 átalakítója

Az I-O Data új átalakítója, az USB2-SC nevű termék SCSI felületű egységeink használatát teszi lehetővé -- SCSI kártya nélkül! Az USB 1.1 mellett az új USB 2.0 szabvánnyal is kompatibilis átalakító egyszerűen és gyorsan kapcsolja SCSI merevlemezünket, CD-írónkat a számítógépünkhöz.

Az I-O Data új átalakítója, az "USB2-SC" nevű termék SCSI felületű egységeink használatát teszi lehetővé -- SCSI kártya nélkül! Az USB 1.1 mellett az új USB 2.0 szabvánnyal is kompatibilis átalakító egyszerűen és gyorsan kapcsolja SCSI merevlemezünket, CD-írónkat a számítógépünkhöz.

Egyszerre akár négy SCSI egység használatát is lehetővé teszi, méreteiben pedig alig nagyobb egy véglezárónál. Külső energiaforrásra, AC-adapterre sincs szüksége! Egyszerűen csak csatlakozatni kell a kábelre.

Az átalakító átment az "USB 2.0 Hi-Speed" logó viseléséhez szükséges ellenőrző teszteken is. USB 2.0 interfészhez kapcsolva az eszközt az elérhető maximális teljesítményt kapjuk, de természesen visszafelé is kompatibilis az 1.1-es szabvánnyal.

A november végén piacra kerülő átalakító körülbelül 70 dollárba, 7500 jenbe fog kerülni.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 17. 08:22

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.