:

Szerző: Ady Krisztián

2001. november 9. 00:47

November végétől kapható az I-O Data SCSI - USB 2.0 átalakítója

Az I-O Data új átalakítója, az USB2-SC nevű termék SCSI felületű egységeink használatát teszi lehetővé -- SCSI kártya nélkül! Az USB 1.1 mellett az új USB 2.0 szabvánnyal is kompatibilis átalakító egyszerűen és gyorsan kapcsolja SCSI merevlemezünket, CD-írónkat a számítógépünkhöz.

Az I-O Data új átalakítója, az "USB2-SC" nevű termék SCSI felületű egységeink használatát teszi lehetővé -- SCSI kártya nélkül! Az USB 1.1 mellett az új USB 2.0 szabvánnyal is kompatibilis átalakító egyszerűen és gyorsan kapcsolja SCSI merevlemezünket, CD-írónkat a számítógépünkhöz.

Egyszerre akár négy SCSI egység használatát is lehetővé teszi, méreteiben pedig alig nagyobb egy véglezárónál. Külső energiaforrásra, AC-adapterre sincs szüksége! Egyszerűen csak csatlakozatni kell a kábelre.

Az átalakító átment az "USB 2.0 Hi-Speed" logó viseléséhez szükséges ellenőrző teszteken is. USB 2.0 interfészhez kapcsolva az eszközt az elérhető maximális teljesítményt kapjuk, de természesen visszafelé is kompatibilis az 1.1-es szabvánnyal.

A november végén piacra kerülő átalakító körülbelül 70 dollárba, 7500 jenbe fog kerülni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.