:

Szerző: Ady Krisztián

2001. november 8. 02:47

A Soundmax SPX audió technológiát használhajták már az Xboxra fejlesztett játékokhoz is

Az Analog Devices bejelentette, hogy a PlayStation 2 és PC platformon már eddig is elérhető SoundMAX SPX audió technológiája rendelkezése áll immár a Microsoft Xboxra fejlesztő csapatok számára is. A SoundMax SPX animált audió technológiája sokkal realisztikusabb effekteket és hangzást nyújt játékok alatt, mint az eddigi megoldások. A hangeffektek az SPX technológia segítségével lényegében valós időben változhatnak meg, tökéletes és ultra-gyors akusztikus választ adva a játékos (re)akcióira.

Az Analog Devices bejelentette, hogy a PlayStation 2 és PC platformon már eddig is elérhető SoundMAX SPX audió technológiája rendelkezése áll immár a Microsoft Xboxra fejlesztő csapatok számára is. A SoundMax SPX "animált audió" technológiája sokkal realisztikusabb effekteket és hangzást nyújt játékok alatt, mint az eddigi megoldások. A hangeffektek az SPX technológia segítségével lényegében valós időben változhatnak meg, tökéletes és ultra-gyors akusztikus választ adva a játékos (re)akcióira.

A SoundMAX SPX technológiáját a Sony Computer Entertainment, az Electronic Arts és az Infogrames játékai használják elsőként PC-ken és PlayStation 2 konzolokon. A szinte korlátlan lehetőségeket nyújtó technológia az egyedi hangzásokat, effekteket valós időben képes legenerálni, ezáltal sokkal természetesebb környezetet hozhat létre.

Az Analog Devices szabadalmatatott SoundMAX SPX technológiája egy keresztplatformos megoldás, mely fizikai- és eseménymodellező technikákat alkalmaz a cél érdekében.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.