:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 1. 19:26

A Konami már több mint 1 millió példányt szállított le Silent Hill II horror-akció játékából

A japán játékfejlesztő Konami bejelentette, hogy a Silent Hill II horror-akciójátékából a már több mint 1 millió példányt szállított az üzletekbe.

A japán játékfejlesztő Konami bejelentette, hogy a Silent Hill II horror-akciójátékából a már több mint 1 millió példányt szállított az üzletekbe.

A japán és amerikai kereskedők összesen már 650 ezer példányt kaptak a játékból. Európában csak november második felében jelenik meg a program, de az üzletek rendelései már meghaladták a 350 ezer darabot.

Hogy a Silent Hill II-ből eddig pontosan hány példány kelt el, azt nem tudni, mindenesetre a program a megjelenés hetében rögtön az amerikai sikerlista első helyére került.

A Konami számos fontos játékot jelentet meg a karácsonyi piacra, köztük a Metal Gear Solid második részét PlayStation 2-re illetve a Silent Hill II Xbox-verzióját.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.