Szerző: Bőle György

2000. április 12. 11:18

Az Intel ingyenesen elérhetővé teszi biztonsági szoftverét a világ fejlesztői közössége számára

HIRDETÉS

"Open Source" szemlélet az e-Business elterjedésének előmozdítása érdekében - az Intel ezzel a mottóval népszerűsíti új kezdeményezését.

Az Intel Corporation hétfőn az RSA Europe biztonsági konferencián bejelentette, hogy ingyenesen elérhetővé teszi Common Data Security Architecture, CDSA (Általános Adatbiztonsági Architektúra) biztonsági szoftverét a fejlesztők számára. Ezzel a lépéssel világszerte lehetővé válik a vállalatok számára, hogy gyorsabban és nagyobb költséghatékonysággal fejleszthessenek biztonságos szoftver termékeket.
Az Intel Common Data Security Architecture-re épülő szoftverének nyilvános forráskódú verzióját közös biztonsági architektúraként kínálja a Linux-felhasználóknak. A Windows-verzió a jövő hónapban készül el, és szintén ingyen kínálják a jelenlegi és jövőbeli 32 bites Intel-processzor platformokhoz. Az augusztusra elkészülő Linux-verzió már 64 bites változat lesz, amelyet a nagyvállalatoknak kínálnak, és a hamarosan piacra kerülő Itanium processzorokhoz optimalizálják.

[CDSA homepage] - a Windows-os verzió is itt lesz majd elérhető májusban

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.