Szerző: Vörös Péter

2000. április 12. 09:44

Tegnap 16%-ot esett a Motorola részvényárfolyama a gyengébb második negyedévi kilátások miatt

HIRDETÉS

Elemzőkkel és újságírókkal folytatott konferencia híváson közölte a cég, hogy a Wall Street előrejelzéseinél több, mint 4%-kal alacsonyabb nyereségre számítanak a második negyedévben - mire a Motorola részvények 125 1/4$-ról 23 3/4$-ral zuhantak ... A cég szerint az első negyedévre is jellemző trend (miszerint a mobiltelefonoknál az alacsonyabb kategóriájú és profittartalmú készülékek aránya nő) tovább folytatódik (ld. tegnapi ezzel kapcsolatos írásunkat). A Motorola esése egyben az egész Nasdaq-ot magával rántotta: a technológia részvényekkel teli index tegnap 132,30 ponttal (több, mint 3,1%-kal) csökkent.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:34

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.