Szerző: Vörös Péter

2000. április 12. 09:44

Tegnap 16%-ot esett a Motorola részvényárfolyama a gyengébb második negyedévi kilátások miatt

Elemzőkkel és újságírókkal folytatott konferencia híváson közölte a cég, hogy a Wall Street előrejelzéseinél több, mint 4%-kal alacsonyabb nyereségre számítanak a második negyedévben - mire a Motorola részvények 125 1/4$-ról 23 3/4$-ral zuhantak ... A cég szerint az első negyedévre is jellemző trend (miszerint a mobiltelefonoknál az alacsonyabb kategóriájú és profittartalmú készülékek aránya nő) tovább folytatódik (ld. tegnapi ezzel kapcsolatos írásunkat). A Motorola esése egyben az egész Nasdaq-ot magával rántotta: a technológia részvényekkel teli index tegnap 132,30 ponttal (több, mint 3,1%-kal) csökkent.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.