Szerző: Vörös Péter

2000. április 12. 09:31

Linux Expo 2000: Corel termékbejelentések

HIRDETÉS

A kiállítás egyik legfrappánsabb jelszava szerint: "A határok nélküli világban kinek van szüksége Kapukra (ti. 'Gates'-re)?" ...
A Corel júliusban (az eredetileg tervezettnél két hónappal korábban) mutatja be a CorelDraw 9 Linux-os változatát, decemberben pedig a Ventura Publisher 8.5 for Linux-ot - ez utóbbi terméknek ez az első upgrade-je 1998 óta. A cég ez év végéig összesen 18 Linux-os alkalmazás megjelentetését tervezi, ami nem csoda, hiszen szinte mindent a Linux-ra tesz fel a cég. Az Inprise/Borland felvásárlás révén pedig további Linux-os bejelentések várhatók a Corel-től.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 06:18

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.