Szerző: Vörös Péter

2000. április 12. 09:31

Linux Expo 2000: Corel termékbejelentések

A kiállítás egyik legfrappánsabb jelszava szerint: "A határok nélküli világban kinek van szüksége Kapukra (ti. 'Gates'-re)?" ...
A Corel júliusban (az eredetileg tervezettnél két hónappal korábban) mutatja be a CorelDraw 9 Linux-os változatát, decemberben pedig a Ventura Publisher 8.5 for Linux-ot - ez utóbbi terméknek ez az első upgrade-je 1998 óta. A cég ez év végéig összesen 18 Linux-os alkalmazás megjelentetését tervezi, ami nem csoda, hiszen szinte mindent a Linux-ra tesz fel a cég. Az Inprise/Borland felvásárlás révén pedig további Linux-os bejelentések várhatók a Corel-től.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.