Szerző: Vörös Péter

2000. április 12. 09:23

A Web Standards Project szerint a Microsoft ígérete ellenére egy sor fontos szabványt nem támogat az Internet Explorer következő

A Web-szabványok betartásáért küzdő, Web-fejlesztőkből ill. felhasználókból álló csoport teljes megütközéssel fogadta azt, hogy az MS IE Windows ME op rendszerben szállítandó változata több, a World Wide Web Konzorcium (W3C) által elfogadott szabványt nem támogat, ehelyett a cég saját technológiáit "nyomja".
Melyek a legfontosabbak kifogásolt területek: 1. Document Object Model (DOM); 2. A Cascading Style Sheets 1 (CCS1) specifikáció több része. A Web Standards Project szerint ezzel az MS lényegében lehetetlenné teszi a Web-fejlesztőknek a Web-szabványoknak megfelelő dokumentumok létrehozását.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról