Szerző: Vörös Péter

2000. április 12. 09:23

A Web Standards Project szerint a Microsoft ígérete ellenére egy sor fontos szabványt nem támogat az Internet Explorer következő

A Web-szabványok betartásáért küzdő, Web-fejlesztőkből ill. felhasználókból álló csoport teljes megütközéssel fogadta azt, hogy az MS IE Windows ME op rendszerben szállítandó változata több, a World Wide Web Konzorcium (W3C) által elfogadott szabványt nem támogat, ehelyett a cég saját technológiáit "nyomja".
Melyek a legfontosabbak kifogásolt területek: 1. Document Object Model (DOM); 2. A Cascading Style Sheets 1 (CCS1) specifikáció több része. A Web Standards Project szerint ezzel az MS lényegében lehetetlenné teszi a Web-fejlesztőknek a Web-szabványoknak megfelelő dokumentumok létrehozását.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról