Szerző: sammer

2001. október 27. 23:59

A Codemasters hamarosan kiadja az eddig megjelent Operation Flashpoint játékainak gyűjteményét

A Codemasters bejelentette az Operation Flashpoint Gold Edition játékát, ami népszerű taktikai akciójátékának speciális kiadása lesz. A Gold Edition a teljes játék legújabb változatán kívül az Operation Flashpoint: Red Hammer nevű kiegészítőjét is tartalmazni fogja, amiben 20 új küldetés kapott helyet, ahol a játékos a szovjet oldalon szállhat be a háborúba. Az új kiadásban bónuszként egy stratégiai kézikönyvet is kap a játékos, amiből elsajátíthatja a győzelemhez

A Codemasters bejelentette az Operation Flashpoint Gold Edition játékát, ami népszerű taktikai akciójátékának speciális kiadása lesz. A Gold Edition a teljes játék legújabb változatán kívül az Operation Flashpoint: Red Hammer nevű kiegészítőjét is tartalmazni fogja, amiben 20 új küldetés kapott helyet, ahol a játékos a szovjet oldalon szállhat be a háborúba. Az új kiadásban bónuszként egy stratégiai kézikönyvet is kap a játékos, amiből elsajátíthatja a győzelemhez szükséges ismereteket.

Az Operation Flashpoint Gold Edition november 30-án jelenik majd meg Európában, és most kivételesen az amerikai kiadás fog csúszni, ott ugyanis nem lesz kapható a csomag 2002 előtt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról