Szerző: mz

2000. április 11. 22:36

Mobilosok szövetsége

AZ Ericsson, a Motorola és a Nokia közös, nyitott tervezetet szeretnének létrehozni a mobil e-business fellendítése érdekében. A kezdeményezés célja a meglévő és működő technológiák alkalmazása mobil környezetre, illetve alapjában véve egy munkaterv létrehozása a tervek végrehajtásához. A kezdeményező cégek számítanak az informatikai ipar egyéb szereplőinek részvételére is.
Az elképzelések szerint a jövőben azonosításra, fizetésre, kedvezmények igénybevételére, banki műveletek végrehajtására is használhatjuk mobil eszközeinket - és nemcsak mobiltelefonokról van szó.
Ha minden jól megy, hamarosan meg kell tanulnunk a WTLS (Wireless Transport Layer Security), WIM (Wireless Identification Module) és a vezeték nélküli Public Key technologies (PKI) kifejezéseket. A fejlesztések során nem kallódik el a Bluetooth technológia sem, mely szintén hasznosnak ígérkezik kisebb távolságok áthidalására.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.