Szerző: mz

2000. április 11. 22:25

Kodak, Sanyo és Ulvac szövetség

HIRDETÉS

A Kodak, a mostanában nem sok hírben szereplő Sanyo és az Ulvac megállapodást kötöttek, miszerint a jövőben együtt fejlesztenek organikus fénykibocsátó diódákat (OLED), illetve az OLED technológiával működő kijelzők gyártásához szükséges technológiát. A három évre szóló megállapodás az első lépése annak a folyamatnak, melynek célja az új technológiát kiaknázó kijelzőket készítő gyártósorok létrehozása.
Az Ulvac szerepe mindebben a gyártósorok készítése - ugyanis ennek a cégnek ez a profilja. A felhasznált tudásanyag a Kodak és a Sanyo még a tavalyi év februárjában kötött közös OLED-fejlesztést célzó megállapodásából származik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.