Szerző: Bőle György

2000. április 11. 18:58

A QuickTime 4 szoftvert már több, mint 32 millió példányban töltötték le

HIRDETÉS

Los Angeles, 2000. április 5. - Az Internet World konferencián az Apple bejelentette, hogy a QuickTime szoftver Mac OS és Windows változatait immár több, mint 32 millió példányban töltötték le, ami az Apple multimédia architektúra széles körű piaci és ipari támogatását hirdeti. Ez jó alkalom tíz új QuickTime TV csatorna beindítására, melyekkel a vezető műsorszóróktól származó, állandóan elérhető tartalom már több, mint 40 csatornára duzzadt.

Az Apple QuickTime 4 szoftverével, mely szabadon letölthető az Apple QuickTime weblapjáról, a Mac és Windows felhasználók hozzájuthatnak a QTV hálózathoz, mely az Interneten elérhető legjobb minőségű, és legszélesebb körű igényeket kielégítő multimédia műsorszórási rendszer. A tíz új csatorna tovább szélesíti a QTV választékát a nagy zenei kiadók és kisebb stúdiók választékával, gazdasági hírekkel, fitness-programokkal, komédiákkal és rövidfilmekkel. Az új csatornák között megtalálható a Beggar’s Banquet Records, a Caroline’s Comedy Club, a Cipher New Media, a brit Global Music Network, a francia HyperTunez, az IFILM, az Oddcast, a Pitch TV, a Sony Music és a ZDTV.

Nézzük a bejelentés utáni promo-nyilatkozatokat:

"A QuickTime TV az Internet legjobb szórakoztató médiuma," mondta Philip Schiller, az Apple nemzetközi termékmenedzsmentért felelős alelnöke. "A QuickTime ingyen juttat a felhasználók íróasztalára több, mint negyven csatornát, a vezető tartalomszolgáltatóktól."

"Örömmel társulunk a QuickTime TV szolgáltatóinak népes táborához," mondta J. David Waldman, a Sony Music Entertainment alelnöke. "A Sony Music weblapokon már öt éve szolgáltatunk zenét QuickTime formátumban, és nagy izgalommal tölt el minket, hogy a QuickTime Streaming technológia immár a világ bármely pontján élő felhasználók számára lehetővé teszi, hogy kedvenc művészeik klipjeit a lehető legjobb minőségben érjék el az Interneten."

[QuickTime honlap]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:15

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.