Szerző: sammer

2000. április 11. 06:33

Legends of Might & Magic

A 3DO bejelentette a Legends of Might and Magic -ot PC-re, amit

A 3DO bejelentette a Legends of Might and Magic-ot PC-re, amit az E3-on fog bemutatni májusban. A játék a LithTech 2.0 3D motort használja, és a világon első Internet RPG a Might and Magic univerzumban. A játékosnak hat karaktertípusból kell kiválasztania, és megalkotnia a saját karakterét, hogy azután bejárhassa és megmentse a gonoszoktól a négy különleges világot, miközben időn keresztül is utazhat megváltoztatva a történelmet. Online játék alatt hat karakter együttműködve számolhat le az ellenséggel, miközben mindenki a saját karakterének történetét irányítja. A játékban lesz deathmatch lehetőség is, ahol egyszerre 16-an vehetnek részt.
A játékhoz lesznek külön kiegészítő küldetések is, amit mindenki a saját képességeinek megfelelően állíthat be, ezen kívűl pedig lesz egy véletlen (random) küldetésgenerátor is a programban.

  • Utazás egy végtelen világban egyedül, vagy 5 társaddal interneten vagy LAN-on keresztül, kalandok és rejtélyek.
  • Továbbfejlesztett LithTech 2.0 engine
  • Gazdag, aprólékosan részletezett küldetések
  • Több, mint 50 új teremtmény, amik akár egymással is harcolnak
  • A játék során új tapasztalatokra, varázslatokra és speciális képességekre tehetünk szert.
  • Hat különböző karatkter sajátos képességekkel, taktikával, varázslatokkal, előnyökkel és hátrányokkal
  • A karakter képességeit nagyban befolyásolják a játék elején, karaktergeneráláskor beállítható tulajdonságok


Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.