Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 15. 12:01

Már az interneten keresztül is feltölthetőek a Westel DOMINO kártyák

[Westel] A Westel és a CIB Bank közös fejlesztéseként a Westel DOMINO egyenleg feltöltése már az interneten keresztül is lebonyolítható.

[Westel] A Westel és a CIB Bank közös fejlesztéseként a Westel DOMINO egyenleg feltöltése már az interneten keresztül is lebonyolítható.

A CIB Internet Bank szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek tetszőleges DOMINO kártya egyenleg feltöltését kezdeményezhetik, saját vagy ismerősük telefonszámának és terhelendő számlájuknak megadásával. Ezt követően nincs további teendő, a feltöltés azonnal megtörténik.

A CIB Internet Bankon keresztül lakossági és vállalati ügyfelek egyaránt igénybe vehetik a feltöltési szolgáltatást, amely az Extra menü Mobil feltöltés menüpontja alatt indítható. Magánszemélyek számára további lehetőség a CIB Bank 24 órás, élőhangú, telefonos ügyfélszolgálatán (06-40-242-242) keresztül történő feltöltés. A szolgáltatás mindkét csatornán ingyenes.

A CIB Bank internet banki szolgáltatása, bármely internet kapcsolattal rendelkező személyi számítógép segítségével a világon bárhol - akár egy Internet kávézóból is -, a nap 24 órájában igénybe vehető.

  • www.cib.hu
  • Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

    a címlapról