Szerző: surmo

2000. április 11. 02:56

Netscape 6.0 Prerelease értékelés

Nem sokkal a böngészőháború végét prognosztizáló írás után, napvilágot látott egy részletesebb és kevésbé optimista értékelés (angol nyelvtudás előny) is a Netscape Communications új programjáról. A legnagyobb jóindulattal szólva is volt mit javítani a 4.xx-es sorozaton, mind stabilitásban, mind sebességben, ezen a téren az utód jó munkát végez, azonban - talán - annyira nem, mint amennyire vártuk tőle. Az összehasonlítások alapján az Internet Explorer 5 még mindig elég könnyen nyeri a versenyt mindkét Netscape változattal szemben. A szempontok: funkciók száma és tudása, sebesség, és általános használhatóság. Az új Netscape egyetlen jelentős előnyeként a jelenlegi elfogadott webes szabványok pontos betartását emelik ki. [forrás: linuxtoday]

Megjegyzés: saját tapasztalataim szerint az értékelés elég korrekt, bár talán még mindig túl optimista a Netscape-t illetően.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról