:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 11. 15:11

Már bele is lapozhatnak a könyvekbe az Amazon.com vásárlói

Az Amazon.com internetes könyváruházban böngészve már bele is lehet lapozni egyes kiadványokba. Jelenleg közel 25 ezer kötetnél él a Look inside! menüpont és a jövőben egyre több és több műbe vethetünk egy virtuális pillantást.

Az Amazon.com internetes könyváruházban böngészve már bele is lehet lapozni egyes kiadványokba. Jelenleg közel 25 ezer kötetnél él a "Look inside!" menüpont és a jövőben egyre több és több műbe vethetünk egy virtuális pillantást.

A szerdán elindított szolgáltatást az Amazon a felhasználók kérésére hozta létre. A potenciális vásárlók a könyvek borítója mellett megtekinthetik a tartalomjegyzéket, rövid tartalmukat és egyes lapokat is.

"Ezt már régóta kérték az ügyfeleink" - mondta a vállalat média részlegének alelnöke, Steve Kessel. "Ez a következő lépés a vásárlási döntések elősegítésében." Kessel szerint a művészeti albumok vásárlói így ellenőrizhetik a képek minőségét, a gyerekkönyvek vevői pedig megbizonyosodhatnak róla, hogy elég nagyok és könnyen olvashatók a betűk.

Az Amazon.com utolsó negyedéves forgalmának mintegy 58 százalékát tette ki a könyvekből, hanghordozókból és videókból származó bevétel, de a részleg növekedése nagyon lassú és a profithányad is alacsony. Ezért az Amazon nemrégiben megkezdte számítógépes alkatrészek és elektronikai berendezések forgalmazását is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.