:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 9. 10:45

Előrendelés keretében pár perc alatt elkelt az első GameCube szállítmány a Toysrus.com internetes áruházban

A Toys R Us játékobolt-hálózat és az Amazon.com internetes üzlet által közösen működtetett Toysrus.com weboldalon percek alatt elkeltek az előrendelésre felkínált Nintendo GameCube konzolok.

A Toys "R" Us játékobolt-hálózat és az Amazon.com internetes üzlet által közösen működtetett Toysrus.com weboldalon percek alatt elkeltek az előrendelésre felkínált Nintendo GameCube konzolok.

"A konzol már benne volt a virtuális bevásárlókocsimban, azonban mikor rákattintottam a megrendelés megerősítésére, már az összes példány elkelt" - panaszkodott egy csalódott vásárló az Amazon fórumában.

A helyzet nem kicsit hasonlít a tavaly őszi történésekhez, amikor a Sony régóta várt konzolja, a PlayStation 2 megjelent az amerikai üzletekben és internetes áruházakban. Nemrégiben a Microsoft konzolját, az Xboxot lehetett előrendelni a Toysrus.com oldalon, és az első szállítmány nem egészen 30 perc alatt kelt el.

A GameCube -- az Xboxhoz hasonlóan -- egyelőre csak csomagban rendelhető meg, amelyben a konzolon kívül játékok és egy újságelőfizetés is található. A csomag ára 399 dollár, azaz kétszer annyiba kerül, mint maga a GameCube gép.

A Nintendo GameCube szeptember 14-én debütált Japánban és november 18-án jelenik meg Észak-Amerikában. A konzol legközelebb október 18-án lesz megrendelhető a Toysrus.com oldalon.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.