Szerző: mz

2000. április 10. 21:43

Elektronikus üzleti megoldás-központok az Inteltől

HIRDETÉS

E-business megoldás-központok (e-BSC) európai megalakítását jelentette be a mai nap az Intel Corporation. A központok széleskörű lehetőségeket és eszközkészletet biztosítanak az Intel architektúrán futó elektronikus kereskedelmi megoldások létrehozásához és minősítéséhez, létrehozásukkal az Intel több millió dolláros befektetéssel járul hozzá az európai elektronikus kereskedelem fejlesztéséhez.Az első központok, amelyek Svédországban Stockholmban, Angliában Readingben és Németországban Münchenben lesznek, a következő hat hónap folyamán nyílnak meg. A további európai központok létrehozását Amsterdamban és Párizsban tervezik.

Ezzel egyidőben jelentette be az Intel azt is, hogy hét vezető európai elektronikus kereskedelmi megoldásszállító (eBSP) csatlakozott a márciusban bejelentett elektronikus kereskedelemi megoldásszállító programhoz.

Az Intel eBSP programjának az a célja, hogy iparági vezető e-Business környezetet biztosítson az Intel architektúrán alapuló rendszerek számára. A program az elektronikus üzleti megoldás-központok, egyéb Intel központok, mérnökök, marketing-támogatás, továbbképzés és minősítő programok igénybe vételét teszi lehetővé. Az eBSP-knek hozzáférésük lesz az Intel kiegészítő információkat, ismertetőket és megoldásokat tartalmazó adatbázisához, továbbá rendelkezésükre állnak az Intel kliens és szerver hardver, a szoftver és a hálózati termékek.
a címlapról