Szerző: roberto

2001. október 7. 15:31

A Ximian hamarosan előáll az Evolution 1.0-val: itt az ötödik béta

[Ximian, LinuxToday] Talán még a négyes béta letöltésére sem volt elég ideje a Evolution felhasználóinak, de már meg is jelent az ötödik béta. A GNOME-os Outlook néven is emlegetett programból még legalább egy béta várható, ám a végleges 1.0 kiadási ideje már nagyon közel van. A Evolution 1.0 beta 5 bináris csomagjai , és a forráskód is az ftp.ximian.com-ról tölthető le. Az előző, 4-es bétához képest történt változásokról a LinuxToday vonatkozó híréből tájékozódhatunk.

Ximian[Ximian, LinuxToday] Talán még a négyes béta letöltésére sem volt elég ideje a Evolution felhasználóinak, de már meg is jelent az ötödik béta. A GNOME-os Outlook néven is emlegetett programból még legalább egy béta várható, ám a végleges 1.0 kiadási ideje már nagyon közel van. A Evolution 1.0 beta 5 bináris csomagjai, és a forráskód is az ftp.ximian.com-ról tölthető le. Az előző, 4-es bétához képest történt változásokról a LinuxToday vonatkozó híréből tájékozódhatunk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról