Szerző: sammer

2001. október 3. 05:38

Hamarosan javítás jelenik meg a most kiadott Pool of Radiance szerepjátékban talált kellemetlen telepítési hibákra

Az Ubi Soft elismerte, hogy létezik az a néhány kellemetlen technológiai hiba

Az Ubi Soft elismerte, hogy létezik az a néhány kellemetlen technológiai hiba a nemrég kiadott Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor szerepjátékában, amit számos vásárló tapasztalt. A kiadó bocsánatot kér a csalódott játékosoktól a tapasztalt kellemetlenségekért, és megígérte, hogy amilyen gyorsan csak lehet, ki fog adni egy javítást ezen hibák orvoslására. A cég tagadta, hogy szándékosan lennének problémák a játék telepítésével és eltávolításával, szerinte teljesen értelmetlen lépés lenne ez egy kiadó részéről.

"Mi itt komoly hívői vagyunk a Pool of Radiance játéknak, és éveken keresztül számos értékes D&D játékot juttattunk sikerre az elmúlt években. A Pool of Radiance egy hatalmas játék. Sokkal több fejlesztő dolgozott ezen a játékon, mint eddig bármelyiken. Az Ubi Soft elkötelezett amellett, hogy ezt jól csináltuk."

A nyilatkozat ellenére is több mint érdekes, hogy éppen a játék telepítésével vannak gondok, és ezt nem vették észre a kiadás előtt. Részleteket a játékról korábbi híreinkben, vagy a Pool of Radiance hivatalos weboldalán olvashatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról