Szerző: sammer

2001. október 3. 05:08

Új részletek és képek kerültek napvilágra az Earth and Beyond Online szerepjátékból

[GameSpot] A Westwood Studios új információkat adott ki a készülő Earth and

[GameSpot] A Westwood Studios új információkat adott ki a készülő Earth and Beyond Online nevű interneten keresztül játszható online szerepjátékában szereplő Terran, emberi fajról. A játék egy sci-fi világban játszódik, ahol a játékos a három fő kultúra -- a Terran, a Progen és a Jenquai -- egyikében vállalhatja fel egy karakter szerepét.

A Terran faj elsősorban a kereskedelemre és a gazdasági terjeszkedésre speciálizálta magát. A Terranok állandóan a gazdaság és a jólét elérésére törekednek, és egymást is az ebben a kategóriákban elért sikerek alapján ítélik meg. A Terran társadalmat négy kiemelkedő család tartja irányítása alatt, akik a legjelentősebb és legnagyobb vállalatokat irányítják. Ezek a családok a House MacGregor az InfinitiCorp élén, a House Naverre a Good Eath Trading Company élén, illetve az Obata és az Orsini. Mind a négy család rendelkezik saját védelemmel és űrflottával.

Az Earth and Beyond Online egy állandó hatalmas univerzumban játszódik, ahol több száz bolygó található. A játékos ebben a világban deríthet fel területeket, telepedhet le, és csatázhat területének megvédése érdekében.

a címlapról