Szerző: Kovács Attila

2000. április 10. 15:51

Hogyan készítsünk boot lemezt Linuxhoz?

Be kell vallanom őszintén, hogy ha valaki most megkérezné tőlem, hogy hogyan kell a címben említett dolgot megcsinálni, nem tudnék neki erre válaszolni. Szerencsére eddigi Linux használatom során maximum két esetleg három alkalomal kellett boot lemezt használnom, és akkor is valamelyik disztribúció telepítője készítette el nekem ezt a bizonyos lemezt. DE mentségemre szolgáljon, hogy tudom, hogy hol kell utánnanézni, hogy hogyan kell boot lemezt készíteni. Erre is a már jól ismert könyvtárban található dokumentumok adják a gyógyrít: "/usr/doc/HOW-TO/". Nade félretéve a süket szövegelést: felkerült a Linuxnewbie.org-ra egy kisebb írás a fenti problémáról, melyben leírják a két legismertebb módját ennek a közel sem olyan bonyolult folyamatnak. Itt lehet elolvasni az írást.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.