:

Szerző: sammer

2001. szeptember 28. 03:58

Elkészült a Dark Age of Camelot online szerepjáték, de az európai megjelenésre csak 2002 elején kerül sor

A cég szóvivője szerint a Mythic Entertainment online szerepjátéka, a Dark

A cég szóvivője szerint a Mythic Entertainment online szerepjátéka, a Dark Age of Camelot mesterlemezre került, és a következő hónapban megjelenhet az amerikai üzletek polcain. A Mythic továbbá bejelentette a társulását a GOA.com és a Wanadoo Edition cégekkel, hogy segítségükkel európai szervereket állítson fel az interneten keresztül játszható játék számára. A Wanadoo Edition a játék terjesztésével fog foglalkozni, a GOA feladata pedig a francia, angol és német szerverek felállítása és üzemeltetése lesz.

A Dark Age of Camelot egy kizárólag többjátékos móddal rendelkező, interneten keresztül játszható online szerepjáték, amely egy középkori legendák alapján felépített fantasy-világban játszódik. A játék története Arthur király halála után kezdődik, és a három háborús birodalom, Midgard, Hibernia, és Albion egyikében kezdheti kalandjait a karakterünk.

A Dark Age of Camelot a jövő hónapban jelenik meg Észak-Amerikában, az európai megjelenést 2002 januárjára tervezik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.