Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 27. 14:53

Az NTT DoCoMo három telefont dob piacra, amelyekről elérhető a harmadik generációs "FOMA" szolgáltatás

A japán NTT DoCoMo október elsején dobja piacra azokat a mobiltelefonokat, amelyek képesek kihasználni a harmadik generációs FOMA szolgáltatás előnyeit.

A japán NTT DoCoMo október elsején dobja piacra azokat a mobiltelefonokat, amelyek képesek kihasználni a harmadik generációs "FOMA" szolgáltatás előnyeit.

A társaság már a nyáron meg akarta kezdeni a FOMA kereskedelmi szolgáltatást, azonban műszaki problémák miatt ezt őszre kellett halasztania.

Az NTT DoCoMo három "3G" telefonnal jelentkezik a piacon. A vállalat szerint a készülékekkel akár 384 Kbps letöltési sebességet is el lehet érni, miközben a feltöltés legfeljebb 64 Kbps sebességgel történhet. A telefonok segítségével nem csak nagysebességű internet-elérés lehetséges, hanem képek, hangos és videók is élvezhetők segítségükkel.

A szolgáltató elmondása szerint az egyik telefonba még kamera is van építve, ami videokonferenciás alkalmazásokhoz jöhet jól. A mobiltelefonok árait az NTT DoCoMo nem hozta nyilvánosságra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról