:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 27. 12:26

PC.GAMES: újabb nyomtatott számítástechnikai magazin fiataloknak

[Email] Új számítástechnikai magazin került ki nemrégiben az újságárusok polcaira. A PC.GAMES a játszani vágyó fiataloknak és a gyereküket a számítógép elé ültető szülőknek szól.

[Email] Új számítástechnikai magazin került ki nemrégiben az újságárusok polcaira. A PC.GAMES a játszani vágyó fiataloknak és a gyereküket a számítógép elé ültető szülőknek szól.

Információt kaphat belőle minden érdeklődő a legfrissebb szoftverekről, exkluzív bemutatókat olvashat magyar fejlesztésekről és készülő játékokról. Kifejezetten gyerekprogramok is terítékre kerülnek a lap oldalain a fiatalabb korosztály szórakoztatására.

A játékok mellett persze legalább ilyen fontos a hardverekkel foglalkozó rész is: minden hónapban konkrét vásárlási tanácsokkal szolgál a PC.GAMES, a pénztárcánknak megfelelően választhatunk az ajánlott konfigurációk közül. Ha pedig a piaci újdonságokkal szeretne valaki megismerkedni, akkor a havonta jelentkező Piaci körkép nevű rovatban nagyon sok érdekességről olvashat.

A lap igyekszik minél olcsóbban, de igényesen szórakoztatni és informálni, ennek következménye, hogy a közel 100 oldalnyi, nem szaknyelven íródott magazinhoz mindössze 796 Ft-ért juthatunk hozzá, minden hónap közepén.

Október kezdetéig a magazin webes felülettel is jelentkezni fog, melyen elérhetők lesznek a cikkekhez kapcsolódó letöltések, és az aktuális szám tartalma is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.