:

Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 25. 01:28

Compaq gépet karácsonyra -- itt az őszi-téli termékfrissítés

A Compaq Computer Corporation által ma bejelentett új termékek már kifejezetten a karácsonyi bevásárlási lázra összpontosítanak. Az új notebookok és asztali gépek a Microsoft új operációs rendszerével, a Windows XP-vel kerülnek a boltokba.

A Compaq Computer Corporation által ma bejelentett új termékek már kifejezetten a karácsonyi bevásárlási lázra összpontosítanak. Az új notebookok és asztali gépek a Microsoft új operációs rendszerével, a Windows XP-vel kerülnek a boltokba.

A két új Presario noteszgépet és az elegáns külsejű Presario 8000 asztali gépet felvonultató 2001-es ünnepi kínálat a legfrissebb technológiákat hordozza magában. Az Intel Pentium 4, AMD Athlon 4 és Windows XP egyaránt lenyűgöző teljesítményt nyújt -- ünnepi áron.

A Compaq által bemutatott két új notebook, a Presario 2700 és Presario 700 típusjlezésű modellek csillogó óniksz és ezüst kivitelezést kaptak.

A Presario 2700-as notebook asztali gépeket megszégyenítő teljesítményre képes Intel Pentium III processzorával, mely egészen az 1,13 GHz-es órajelig választható. Emellett fix optikai meghajtót is tartalmaz a notebook, csupán 1,699 dollárért, 100 dollár kedvezménnyel.

A Presario 700-as modell könnyen használható, nagyon versenyképes árú készülék. Az akár 1.2 GHz-es AMD processzorral szerelt gép a gigantikus sebesség ellenére is 1000 dollár alatt kapható: 999 dollár a listaára.

Az asztali gépeket választók sem maradnak karácsonyi ajándék nélkül: a Compaq által bemutatott Presario 8000 vonal a jelenlegi leggyorsabb asztali gépet testesíti meg. Az akár 2GHz-es processzorral kapható gép Intel és AMD processzorral egyaránt rendelhető, ára 1,199 dollártól indul.

Az igen közkedvelt Presario 5000 asztali sorozat is megújult, szintén rendelhető az Intel leggyorsabb processzorával, akár 2GHz-es Intel Pentium 4-el. Ára 899 dollártól indul.

Mind a Presario 5000, mind a 8000 sorozat Quicken üzleti- és Electronic Arts játékszoftverrel kapható, hat hónapos, ingyenes AOL internetszolgáltatással az árban.

Az új termékeket már meg lehet rendelni a Compaq online boltjában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.