Szerző: Bőle György

2000. április 10. 14:01

Földrengető játék: EARTHQUAKE 2000 Bajnokság Székesfehérvárott

Először is gratu a szervezőknek a kiváló "promotion"-ért, mert a hírt nem én írtam (!), hanem az Mmd Communications jutatta el hozzám egy sajtóanyag formájában.

Nagyszabású, három napos EarthQuake bajnokságra kerül sor Székesfehérvárott, az IKARUS gyár éttermében 2000. április 14. és 16. között. Összesen 250 versenyző mérheti össze képességeit a Quake I, Quake II és Quake III játékokban, mindhárom programban Face to Face (F2F párharc) és TeamPlay (csapatjáték) kategóriában lehet indulni.

Az EarthQuake 2000 bajnokság egyik fő szponzorának - a Senorgnak -, illetve a további szponzorainak köszönhetően igen magas színvonalú hardverállomány és hálózati eszközök biztosítják majd a verseny zavartalan lebonyolítását. A Senorg többek között 13 db szerverrel járul hozzá a páratlan bajnoksághoz, amelyek többsége Intel Pentium III processzorral (köztük Duál-Pentium III és Duál Pentium III Xeon szerver is), 256 -512Mbyte RAM-mal fut. Az Ingram Micro egy HP4000 80 portos demo switch teljesítményével, az Agenda Computer Etherwan Hub-jaival, lehetővé teszi a magas hálózati kihasználtság ellenére akár 500 versenyző játszhasson egy időben.
A fejenként 1500,- Ft-os nevezési díj fejében összesen 250 versenyző mérheti össze tudását három napon keresztül. 200 versenyző saját gépén bizonyíthat, de a gép nélkül érkezők sem esnek el a bajnokságon való részvétel lehetőségétől: a szponzorok további 50 compo gépet (szabad játék gépet) biztosítanak a saját géppel nem rendelkezők számára. Az összesen 250 versenyző küzdelmét a sajtó és - várhatóan - igen nagy számú közönség is nyomon követheti majd, s nem csak a helyszínen, hanem a Budapestnet jóvoltából akár az interneten keresztül is. A rendezők felejthetetlen élményt ígérnek, és az ország bármely pontjáról várják a versenyzőket és a nézőket. A nagy érdeklődésre számot tartó EarthQuake 2000 bajnokság szervezői gondosan figyeltek a megfelelő körülmények biztosítására, hiszen a nagyobb távolságról érkezők számára igény szerint szálláslehetőséget is biztosítanak kollégiumban, a rendezvény közvetlen közelében. A naponta több órás versenyek után szabad játéklehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére késő estétől egészen reggelig. A három napos rendezvény alatt a Gameland jóvoltából számítógépes játékvásár és kiállítás is várja a közönséget.
  • Rendezvény: EarthQuake 2000 Bajnokság
  • Időpont: 2000. április 14-16.
  • Helyszín: 8000 Székesfehérvár, Sóstó repülőtér, IKARUS GYÁR Központi ebédlő
  • Bővebb információ: Szigetvári József
    Tel: 06-30 9909-526
    Web: Természetesen :) mportal.c3.hu

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.