Szerző: sammer

2001. szeptember 24. 21:37

A Bladur's Gate sorozat készítője, a BioWare beperelte kiadóját a játékai terjesztési jogának engedély nélküli továbbadása miatt

A kanadai központú BioWare játékfejlesztő cég bejelentette, hogy pert indít a játékai

A kanadai központú BioWare játékfejlesztő cég bejelentette, hogy pert indít a játékai kiadója, az Interplay ellen. A per alapja pedig az, hogy az Intelplay két, a BioWare-vel kötött szerződést is megszegett, amikor továbbadta a BioWare játékok forgalmazási jogát análkül, hogy erről tájékoztatta volna a fejlesztőt, vagy megegyezett volna vele.

A BioWare szóvivője szerint a cég folytatja játékainak fejlesztését, a készülő Neverwinter Nights és a Star Wars: Knights of the Old Republic szerepjátékok a tervek szerint fognak megjelenni. A fejlesztő elhárított minden kérdést arra vonatkozóan, ami a per további részleteit firtatta, az Intertplay pedig még nem volt felkészülve a válaszadásra a bejelentés pillanatában.

A BioWare neve leginkább a Bladur's Gate szerepjátékával kapcsolatban lehet ismerős, ami a Dungeons & Dragons játékrendszerre épült, és hosszú szerepjátékhiányos idők után mondhatjuk azt, hogy kategóriát teremtett.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról