:

Szerző: sammer

2001. szeptember 24. 13:02

A Maxis leállította a két éve készülő SimsVille "emberszimulátor" játékának fejlesztését

A Maxis bejelentette, hogy a készülőfélben lévő SimsVille nevű a The Simshez

A Maxis bejelentette, hogy a készülőfélben lévő SimsVille nevű a The Simshez hasonló "város és életszimulátor" játékának leállítja a fejlesztését. A SimsVille feladata az lett volna, hogy a The Sims játékosait kimozdítsa az otthonaikból, és lehetőséget adjon nekik a környezetük megismerésére, amit a Maxis szerint a Hot Date kiegészítő fog helyettesíteni a rendkívül sikeres The Sims sorozatban. A The Sims: Hot Date lehetőséget ad arra, hogy a karakterek az otthonukból a belvárosba menjenek szórakozni, ahol lehetőségük lesz éttermekbe járni, táncolni egymással, és egyéb közösségi elfoglaltságokat művelni.

A SimsVille játékot már több, mint két éve fejlesztették, és úgy tűnt, hogy 2002 januárjában meg is fog megjelenni. A Maxis nem árulta el, hogy ez a döntés hol született, cégen belül, vagy a felettes Electronic Arts irodáiban. Azok a fejlesztők, akik eddig a SimsVille projekten dolgoztak, a The Sims Online és egyéb játékok készítésében segítenek tovább.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.