Szerző: sammer

2001. szeptember 23. 06:32

Elkészült a The War Engine nevű stratégiai játék készítő program

A Shrapnel Games bejelentette, hogy elkészült a The War Engine nevű programjával,

A Shrapnel Games bejelentette, hogy elkészült a The War Engine nevű programjával, ami nem más, mint egy könnyen kezelhető stratégiaijáték-készítő azok számára, akik éreznek magukban kellő motivációt egy ilyen játék megírására, viszont nincs kedvük a programozás problémáival vesződni. Ezzel a programmal egészen eltérő stratégiai játékok készíthetők, a "programozónak" csak a játék szabályait és az egységeit kell kitalálnia, a többit a program végzi. A The War Engine hét előre elkészített játékkal együtt érkezik, amin bemutatja a program lehetőségeit. A lehetőségek köre pedig ezek szerint igen széles, a sci-fi csapatmunkára alapuló játékoktól a második világháborús hadműveletekkel tűzdelt háborús játékokig. Továbbá találunk még többek között egy fantasy háborús játékot, egy flippert, és egy űrharc játékot is.

A The War Engine programot a Boku Strategy Games fejlesztette, és október 22-én fog megjelenni, a Shrapnel Games hivatalos weboldalán pedig már most elő lehet rendelni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról