Szerző: roberto

2001. szeptember 22. 21:29

Elindult a KDE Edutainment Projekt, amelynek célja, hogy KDE-s oktatószoftvereket és szórakoztató programokat hozzon létre

[KDE News] A KDE Edutainment csoport tegnap bejelentette, hogy elindították a KDE Edutainment Projektet. A projekt résztvevői szerint a Linux egyik nagy hiányossága, hogy rendkívül kevés gyermekeknek való program, illetve oktatóprogram létezik a rendszerre. A projekt munkája nyomán létrejövő kdeedu nevű szoftvercsomag a jövő KDE-kiadásaiban már szerepelni fog.

K Desktop Environment[KDE News] A KDE Edutainment csoport tegnap bejelentette, hogy elindították a KDE Edutainment Projektet. A projekt résztvevői szerint a Linux egyik nagy hiányossága, hogy rendkívül kevés gyermekeknek való program, illetve oktatóprogram létezik a rendszerre. A projekt munkája nyomán létrejövő "kdeedu" nevű szoftvercsomag a jövő KDE-kiadásaiban már szerepelni fog.

A KDE Edutainment Projekt honlapja a szülők, tanárok és a fejlesztők (programozók, művészek, zenészek) számára nyújt további információt magáról a projektről és a programokról. A programrepertoár pillanatnyilag egy francia és egy latin nyelvoktató programból, valamint szójáték-programokból áll.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról