Szerző: sammer

2001. szeptember 21. 00:15

Új képek jelentek meg a DarkSpace, online űrharc-szimulátor játékból

A texasi központú Palestar új képeket adott ki készülő űrharc-szimulátorából,

A texasi központú Palestar új képeket adott ki készülő űrharc-szimulátorából, a DarkSpace-ből. A új képeken láthatunk néhányat a játékban szereplő részletes űrhajómodellekből, és a világűr színes megjelenítéséből.

A DarkSpace, amit korábban Battle Isle: DarkSpace néven ismerhettünk, egy dinamikusan változó online univerzumban játszódik, ahol a játékosok különböző küldetéseket vállalhatnak el. A játék kezdetén egy egyszerű pilótaként vághatunk bele a kalandozásba, és a feladatok teljesítésébe, amiket ha sikeresen hajtunk végre, akár egy hatalmas vezető hajó parancsnokává is vállhat végül a karakterünk

A DarkSpace a PaleStar saját, szabadalmaztatott Medusa nevű motorjára épül, ami valós idejű részecske effekteket, részletes világűr környezetet, és valósághű sztereó hanghatásokat biztosít. A játékban több mint 18 típusú hajó és ezekhez több mint 49 féle továbbfejlesztési lehetőség kapott helyet. A játékos küldetések széles választékában vehet részt a kétrésztvevős összecsapásoktól egészen a hatalmas 200 résztvevős háborúkig.

A DarkSpace jelenleg bétatesztelés alatt áll a Palestar stúdiójában, és jelenleg amerikai kiadót keresnek a fejlesztők.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról