Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 20. 00:33

Az Addonics Pocket DigiDrive USB kiegészítője hét különböző memóriakártyát ír és olvas

Az Addonics Technologies ma bejelentett új USB kiegészítője azoknak lehet hasznos, akik több memóriakártya típust használnak rendszeresen. A PC-jükre történő letöltés gyerekjáték lesz ezzel az eszközzel, mely nem kevesebb, mint hét igen elterjedt formátumot támogat.

Az Addonics Pocket DigiDrive támogatja a CompactFlash-I, CompactFlash-II, Smart Memory, Memory Stick, Micro Drive, Multimedia Card, és Secure Digital (SD) memóriakártyákat. Az eszköz könnyedén elfér egy zsebben is, és külső tápegységre sincs szüksége.

Az USB 2.0 szabvánnyal is kompatiblis készülék 1MB/mp olvasási és írási sebességre képes. Támogatást élvez Windows 98SE, Me, 2000, XP, Mac OS 8.6 (vagy újabb), Linux (2.4-es kernel, vagy újabb) operációs rendszerek alatt.

A készülék listaára 89 dollár, mely egy USB 2.0 kábelt is magába foglal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról