Szerző: sammer

2001. szeptember 18. 06:19

A Sony kiadta az EverQuest online szerepjátékának eddig megjelent részeit magába foglaló EverQuest: Trilogy gyűjteményt.

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy kiadta az EverQuest: Trilogy-t,

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy kiadta az EverQuest: Trilogy-t, az online szerepjátékának gyűjteményét, ami magában foglalja az eredeti EverQuest játékát, és a két kiegészítő csomagot: az EverQuest: The Ruins of Kunark és az EverQuest: The Scars of Velious küldetéscsomagokat. A gyűjteményben így egy hatalmas játékvilág kapott helyet, amit öt nagy kontinens alkot, 13 játszható faj, és több, mint 400 nem játékos karakter és szörny kapott benne helyet. Ráadásként a Sony mellékel az EverQuest: Trilogy-hoz egy térképet Norrath földjéhez, valamint egy stratégiai útmutatót az új játékosoknak. A speciális gyűjtemény kiadás extraként tartalmaz két ajándék EverQuest figurát.

Az eredeti EverQuest 1999 februárjában jelent meg, mostanra pedig több, mint 400 000 aktív előfizetője van az online játéknak, amivel a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb online szerepjátékává vállt. A már kapható EverQuest: Trilogy kötelező darab a gyűjtőknek ugyanúgy, mint azoknak, akik csak most akarnak ismerkedni a játék online világával.

a címlapról