Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 17. 13:51

Az Amerikai Vöröskereszt internetes oldala a terrorcselekmények során eltűnt áldozatok felkutatását szolgálja

[ZDNet] Az Amerikai Vöröskereszt Family Registration címmel új internetes oldalt indított, ahol a múlt keddi terrortámadás túlélői regisztrálhatják magukat. A Vöröskereszt azt reméli, hogy így könnyebben találhatják meg szeretteiket az aggódó rokonok.

[ZDNet] Az Amerikai Vöröskereszt "Family Registration" címmel új internetes oldalt indított, ahol a múlt keddi terrortámadás túlélői regisztrálhatják magukat. A Vöröskereszt azt reméli, hogy így könnyebben találhatják meg szeretteiket az aggódó rokonok.

Az Amerikai Vöröskeresztnél eddig közel hétezren jelentkeztek, akik a terrorcselekmények során vélhetően eltűnt rokonuk, ismerősük hollétéről szeretnének információkat szerezni. Az internetes oldalon senkiről sem tesznek közzé személyes jellegű információkat. Ha valaki regisztálja magát, a Vöröskereszt értesíti, hogy ki érdeklődött felőle.

A weboldal a http://207.46.239.64/ címen érhető el.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról