Szerző: roberto

2001. szeptember 17. 23:50

Élsimított fontok GNOME alatt a Gdkxft 1.2 segítségével

[GNOME News] Megjelent a Gdkxft nevű program 1.2-es verziója, amelynek segítségével a GNOME alatt is élvezhetőek az élsimított fontok az XFree86 4-es sorozatában. A Gdkxft a GTK+ 1.2-es verzióit anélkül képes kiegészíteni a már említett esztétikai funkcióval, hogy a GTK+-t újra kellene fordítani. Az 1.2-es verzió egyik újdonsága a GNOME Control Centerbe beépülő kis capplet. A friss verzió forráskódja Gdkxft honlapján szerezhető be, ugyanitt találhatóak Red Hat 7.1-hez fordított RPM csomagok is.

GNOME[GNOME News] Megjelent a Gdkxft nevű program 1.2-es verziója, amelynek segítségével a GNOME alatt is élvezhetőek az élsimított fontok az XFree86 4-es sorozatában. A Gdkxft a GTK+ 1.2-es verzióit anélkül képes kiegészíteni a már említett esztétikai funkcióval, hogy a GTK+-t újra kellene fordítani. Az 1.2-es verzió egyik újdonsága a GNOME Control Centerbe beépülő kis capplet. A friss verzió forráskódja Gdkxft honlapján szerezhető be, ugyanitt találhatóak Red Hat 7.1-hez fordított RPM csomagok is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról