Szerző: sammer

2001. szeptember 16. 03:33

A terrortámadásra érzékenyen reagáló kereskedők miatt az EA kicseréli az egy éve megjelent Red Alert 2 stratégiai játék dobozát

Ámbár a Command & Conquer: Red Alert 2 valós idejű stratégiai játék már

Ámbár a Command & Conquer: Red Alert 2 valós idejű stratégiai játék már egy éve megjelent, az Electronic Arts felkínálta a kereskedéseknek, hogy kicseréli a játék dobozát -- jelentette be a cég szóvivője. Az eredeti dobozon jól ismert amerikai létesítmények láthatóak éppen egy jövőbeli háború közepében, amit a mostani terrorista támadás fényében sokak helytelennek tartanak, és több kereskedő lánc már le is vette ezeket a dobozokat a polcokról. Az Electronic Arts a kereskedők saját döntésére bízza, amennyiben visszaküldik a játékokat a kiadónak, akkor az ingyenesen kicseréli a dobozukat az új változatra. Az EA szerint az új dobozokkal körülbelül két hét úlva találkozhatnak a vásárlók azokban az üzletekben, ahol nem hajlandóak a régi megjelenésével árulni a játékot.

A Command & Conquer: Red Alert 2 egy valós idejű startégiai játék, ami egy lehetséges jövőben játszódik, ahol az amerikai hadsereg és a szovjet csapatok állnak egymással szemben. A játékot a Westwood Studios fejlesztette, és 2000 októberében jelent meg.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.