Szerző: sammer

2001. szeptember 16. 03:33

A terrortámadásra érzékenyen reagáló kereskedők miatt az EA kicseréli az egy éve megjelent Red Alert 2 stratégiai játék dobozát

Ámbár a Command & Conquer: Red Alert 2 valós idejű stratégiai játék már

HIRDETÉS

Ámbár a Command & Conquer: Red Alert 2 valós idejű stratégiai játék már egy éve megjelent, az Electronic Arts felkínálta a kereskedéseknek, hogy kicseréli a játék dobozát -- jelentette be a cég szóvivője. Az eredeti dobozon jól ismert amerikai létesítmények láthatóak éppen egy jövőbeli háború közepében, amit a mostani terrorista támadás fényében sokak helytelennek tartanak, és több kereskedő lánc már le is vette ezeket a dobozokat a polcokról. Az Electronic Arts a kereskedők saját döntésére bízza, amennyiben visszaküldik a játékokat a kiadónak, akkor az ingyenesen kicseréli a dobozukat az új változatra. Az EA szerint az új dobozokkal körülbelül két hét úlva találkozhatnak a vásárlók azokban az üzletekben, ahol nem hajlandóak a régi megjelenésével árulni a játékot.

A Command & Conquer: Red Alert 2 egy valós idejű startégiai játék, ami egy lehetséges jövőben játszódik, ahol az amerikai hadsereg és a szovjet csapatok állnak egymással szemben. A játékot a Westwood Studios fejlesztette, és 2000 októberében jelent meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 08:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.