Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 15. 23:22

USB 2.0 és FireWire csatlakozás egyetlen kártyán az Adaptectől

Az Adaptec újonnan bejelentett FireWire vezérlői között egy érdekesség is található: a DuoConnect segítségével minden mai nagysebességű digitális csatlakozást egy csapásra a gépünkbe varázsolhatunk.

Az Adaptec DuoConnect kombó kártyája USB 2.0 és FireWire csatlakozási felületeket nyújt PC vagy Mac rendszerünk számára. A csomagban a kártya mellett az MGI VideoWave 4 SE videószerkesztő szoftvert, a Sonic MYDVD DVD-készítő programját és USB 2.0 meghajtóprogramokat találunk Windows 98SE, Me és 2000 operációs rendszerekhez. A Windows 2000 és ME már beépített FireWire támogatással rendelkezik. A kártyán 4 USB port, (3 külső, 1 belső) és 3 FireWire csatoló (2 külső, 1 belső) kapott helyet. Az USB 2.0 mellett természetesen visszafelé kompatibilis az USB 1.1 szabvánnyal is.

A csomag a fentieken kívül tartalmaz még egy 1,5 m hosszú FireWire kábelt is, ajánlott végfelhasználói ára 129 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról