:

Szerző: roberto

2001. szeptember 15. 16:36

Megjelent a Mozilla 0.9.4

[Mozilla.org] Elkészült a Mozilla 0.9.4-es kiadása. A bináris csomagok szokás szerint a www.mozilla.org-ról tölthetőek le Win32-es rendszerekhez, MacOS-hez (8.5-től fölfelé), Linuxhoz és OpenVMS-hez. A böngésző forráskódja szintén a mozilla.org-on található. A kiadáshoz fűzött megjegyzések, az újdonságok, illetve az ismert problémák listája pedig itt olvasható.

Mozilla[Mozilla.org] Elkészült a Mozilla 0.9.4-es kiadása. A bináris csomagok szokás szerint a www.mozilla.org-ról tölthetőek le Win32-es rendszerekhez, MacOS-hez (8.5-től fölfelé), Linuxhoz és OpenVMS-hez. A böngésző forráskódja szintén a mozilla.org-on található. A kiadáshoz fűzött megjegyzések, az újdonságok, illetve az ismert problémák listája pedig itt olvasható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.