Szerző: sammer

2001. szeptember 13. 20:36

Bejelentették a Phantasy Star Online játékot PC-re

A Sonic Team bejelentette, hogy ki fogják adni a Phantasy Star Online játékukat

A Sonic Team bejelentette, hogy ki fogják adni a Phantasy Star Online játékukat PC-re. A játék a Sega Dreamcastre írt Phantasy Star Online Version 2 átírata lesz, viszont nem foglalja magában azokat az újításokat, amik a készülő GameCube változatban már benne lesznek. A nyelv kiválasztó rendszer a korábban is támogatott nyelveket támogatja majd: angol, francia, német, japán, spanyol, valamint kínai és koreai nyelveken játszhatunk majd a játékkal.

A minimum rendszerkövetelményeket viszonylag magasan határozták meg (legalábbis a minimális rendszerkövetelmények meghatározásánál bevett gyakorlathoz képest), a futtatáshoz minimum egy 450MHz-s Pentium III processzorra és Direct3D-s grafikus gyorsító kártyára lesz szükségünk (ami könnyen azt jelentheti, hogy az SSE utasításkészletet nem támogató Athlon/Duron rendszereken nem fog futni a játék, ehhez a lépéshez eddig egyetlen játékkészítőnek sem volt bátorsága). A hálózati játék megoldására még nincs végleges megoldás bejelentve, de valószínű, hogy olyan szervereket fognak felállítani, amik a Dreamcast és GameCube konzolokat, illetve a PC-ket egyaránt ki tudják szolgálni. A játék PC-s változatának havi díját szintén nem lehet még tudni, de biztos, hogy magasabb lesz, mint az eredeti Dreamcast változat havi díja. A Phantasy Star Online PC-s változata két CD-n terjeszkedik majd, és japánban 2001 telére tervezik a kiadását. Az észak-amerikai vagy európai megjelenési dátumot még nem jelentették be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról