Szerző: sammer

2001. szeptember 12. 21:09

Bejelentették a S.W.I.N.E. valós időben játszható humoros stratégiai játékot

A Fishtank Interactive bejelentette a S.W.I.N.E. nevű valós idejű stratégiai

A Fishtank Interactive bejelentette a S.W.I.N.E. nevű valós idejű stratégiai játékát. A humoros beállítottságú játék egy, az egyébként békés nyulak és a gonosz malacok között dúló háborút dolgozza fel. A játékos egy nyúl harcost irányíthat, akinek a disznók invázióját kell megállítania, miközben különböző küldetések sorozatát oldja meg, hogy végül megmeneküljön a nyulak hazája, Carottland.

A S.W.I.N.E. fajonként 15 egyjátékos küldetést tartalmaz, és 10 többjátékos pályát, amikre többjátékos módok széles skáláját készítették el, köztük olyan klasszikusokkal is, mint a deathmatch, a capture the flag, illetve a destroy the base. A különös témájú játék humoros animációkat és egység jelentéseket tartalmaz, mindezt pedig valósághű grafikával és fizikával, időjárási effektekkel, és nagyszámú környezeti elemmel jelenítik meg.

A bejelentéssel egyidőben számos képet, és egy bemutató videót adtak ki a fejlesztők a készülő S.W.I.N.E. játékból, megjelenését pedig októberre tervezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról