Szerző: sammer

2001. szeptember 12. 21:09

Bejelentették a S.W.I.N.E. valós időben játszható humoros stratégiai játékot

A Fishtank Interactive bejelentette a S.W.I.N.E. nevű valós idejű stratégiai

A Fishtank Interactive bejelentette a S.W.I.N.E. nevű valós idejű stratégiai játékát. A humoros beállítottságú játék egy, az egyébként békés nyulak és a gonosz malacok között dúló háborút dolgozza fel. A játékos egy nyúl harcost irányíthat, akinek a disznók invázióját kell megállítania, miközben különböző küldetések sorozatát oldja meg, hogy végül megmeneküljön a nyulak hazája, Carottland.

A S.W.I.N.E. fajonként 15 egyjátékos küldetést tartalmaz, és 10 többjátékos pályát, amikre többjátékos módok széles skáláját készítették el, köztük olyan klasszikusokkal is, mint a deathmatch, a capture the flag, illetve a destroy the base. A különös témájú játék humoros animációkat és egység jelentéseket tartalmaz, mindezt pedig valósághű grafikával és fizikával, időjárási effektekkel, és nagyszámú környezeti elemmel jelenítik meg.

A bejelentéssel egyidőben számos képet, és egy bemutató videót adtak ki a fejlesztők a készülő S.W.I.N.E. játékból, megjelenését pedig októberre tervezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 00:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.