Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 12. 18:33

A Microsoft cáfolja a HomeStation-nel kapcsolatos pletykákat

[Eurogamer] A Microsoft cáfolta, hogy tervezné a HomeStation néven emlegetett otthoni digitális szórakoztatóközpontot, amelyről a PC Format magazinban jelentek meg adatok. A vállalat képviselője szerint a lapban tényként közölt információk minden alapot nélkülöznek.

[Eurogamer] A Microsoft cáfolta, hogy tervezné a "HomeStation" néven emlegetett otthoni digitális szórakoztatóközpontot, amelyről a PC Format magazinban jelentek meg adatok. A vállalat képviselője szerint a lapban tényként közölt információk minden alapot nélkülöznek.

A redmondi szoftvergyártó ezen felül kijelentette, hogy az Xbox-ra írt játékok csak és kizárólag ezen a konzolon futnak majd, semmilyen más készüléken, PC-n vagy set-top boxon nem fognak működni.

A cég szóvivője szerint elképzelhető, hogy egy konkurens konzolgyártó tette közzé az információkat, hogy elvonja a figyelmet az Xbox közelgő megjelenéséről.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról