Szerző: Vörös Péter

2000. április 10. 02:04

PowerQuest: új PartitionMagic, Drive Image és DriveCopy Linux és Windows 2000 támogatással

Alapvető fontosságú segédprogramokról van szó: a PartitionMagic 5.01-el a winchesterek újra partícionálását lehet biztonságosan és kultúráltan elvégezni, immár Linux (újdonság a PartitionMagic történetében!) és Windows 2000 op rendszereknél is. A Drive Image 3.0 és a DriveCopy 3.0 partíció ill. winchester klónozó programok (e kategória talán legjobbja az immár Symantec tulajdonában lévő Ghost ill. mai nevén Norton Ghost), immár szintén Linux és Windows 2000 támogatással (a DriveCopy 3.0 csak winchester-winchester másolásra képes, image fájl készítésre ill. partíció másolásra nem).

Alapvető fontosságú segédprogramokról van szó: a PartitionMagic 5.01-el a winchesterek újra partícionálását lehet biztonságosan és kultúráltan elvégezni, immár Linux (újdonság a PartitionMagic történetében!) és Windows 2000 op rendszereknél is. A Drive Image 3.0 és a DriveCopy 3.0 partíció ill. winchester klónozó programok (e kategória talán legjobbja az immár Symantec tulajdonában lévő Ghost ill. mai nevén "Norton Ghost"), immár szintén Linux és Windows 2000 támogatással (a DriveCopy 3.0 csak winchester-winchester másolásra képes, image fájl készítésre ill. partíció másolásra nem).
Az alapvető újdonság a NT File System (NTFS) 5.0 ill. a Linux Ext2 és SWAP fájlrendszerek támogatása. A PowerQuest szerint az új segédprogramok akár a legújabb, 75GB-os winchesterekkel is működnek. Az árak: PartitionMagic és Drive Image - 69,95$, DriveCopy 29,95$. Megjelenés: április végén.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.