:

Szerző: sammer

2001. szeptember 4. 13:31

Angol legenda: ATi Mobility Radeon 7500 vs. NVIDIA GeForce2 Go mobil grafikus processzorok összecsapása

Ma már nem csak az asztali személyi számítógépekbe szánt grafikus kártyák között

Ma már nem csak az asztali személyi számítógépekbe szánt grafikus kártyák között dúl a 3D-s sebesség háború, a hordozható gépeket használók körében is egyre nagyobb igény jelentkezik a versenyképes 3D-s megjelenítés iránt.

Az ATi kihasználva minden lehetőséget, ezen a fronton is támadást intéz az NVIDIA eddig egyedülálló teljesítményű mobil grafikus gyorsítóchipje, a GeForce2 Go ellen a Mobility Radeon 7500 nevű GPU-jával. Az Inquest tesztjében alaposan összehasonlítják a két chip teljesítményét, az eredmény pedig egyértelmű.

A GeForce2 Go csúfosan kikapott minden területen, az új mobil Radeon teszttől függően 30 vagy akár 230%-kal is gyorsabb volt nagynevű ellenfelénél. A teljes teszt grafikonokkal és értékeléssel együtt az Inquest weboldalán olvasható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:27

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.