Szerző: roberto

2001. augusztus 29. 15:31

LinuxWorld: a Ximian bejelentette Red Carpet szolgáltatásait

[Ximian] A cég San Franciscóban, a LinuxWorld Expón bejelentette a sokak által használt Red Carpet telepítőszoftverhez kapcsolódó szolgáltatásait. A Red Carpet automatikus függőség- és konfliktusfeloldásának használatával kényelmessé és egyszerűvé válik a Linux és UNIX rendszerek frissítése és az új szoftverek telepítése.

Ximian[Ximian] A cég San Franciscóban, a LinuxWorld Expón bejelentette a sokak által használt Red Carpet telepítőszoftverhez kapcsolódó szolgáltatásait. A Red Carpet automatikus függőség- és konfliktusfeloldásának használatával kényelmessé és egyszerűvé válik a Linux és UNIX rendszerek frissítése és az új szoftverek telepítése.

A Red Carpet Express szolgáltatás az előfizetők számára nagy sávszélességű letöltést garantál, a Red Carpet CorporateConnect pedig központosított szoftverfrissítést és telepítést tesz lehetővé. A szoftvercégek számára a Ximian a Red Carpet Partner Program-ot ajánlja, amellyel a Red Carpet szoftver által használt csatornák menedzselése és a saját Linuxos vagy UNIX-os programok disztribúciója oldható meg.

A Red Carpet Express ára havi 10 dollár, a Red Carpet CorporateConnect telepítési költsége 2500 dollár, a felhasználónkénti éves díj pedig 150 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról