:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 29. 10:22

IDF: négy bemutató szemlélteti az InfiniBand architektúra struktúráját

[Mmd] Ezen a

[Mmd] Ezen a héten a San Joséban rendezett Intel Developer Forum, Fall 2001 fejlesztőkonferencián négy élő bemutató szemlélteti majd az iparág széleskörű támogatását és lendületét, amely az InfiniBand architektúra és termékfejlesztés mögött áll.

Az Intel Corporation bejelentette a hardvergyártóknak szánt InfiniBand fejlesztő és tesztelő készlet kiegészítését is, valamint az InifiniBand szoftver optimalizáló laboratóriumot, amely a szoftvergyártók rendelkezésére áll az InfiniBand struktúrák alkalmazásainak az optimalizálásához. Az új programok mindegyike lehetővé teszi majd a gyártóknak az InfiniBand architektúrára kész termékek fejlesztését és finomítását.

"Ez izgalmas és döntő fontosságú időszak az InfiniBand technológiafejlesztés számára" -- jelentette ki Tom Macdonald, az Intel Enterprise Platform Groupon belüli Advanced Components Division részleg vezetője. "Ezek a bemutatók megvilágítják azt az óriási fejlődést, amelyet az Intel és az iparág tett az InfiniBand termékek szállítása felé, valamint a szoftvergyártók előrehaladását az alkalmazásaiknak az InfiniBand struktúrákhoz való optimalizálásban."

Az InfiniBand architektúra egy olyan I/O (Be/Ki) infrastruktúra technológia, amely egyszerűsíti és felgyorsítja a kiszolgálók közötti kapcsolatokat és a csatlakozást más, kiszolgálóhoz kapcsolódó rendszerekhez, mint a távoli tárolók vagy hálózati eszközök.

Az InfiniBand architektúra könnyebb összekapcsolhatósága, csökkentett késleltetése, javított sávszélessége és továbbfejlesztett együttműködő képessége olyan jellemzők, amelyek növelik az Intel architektúrán alapuló kiszolgálók teljesítményét, megbízhatóságát és skálázhatóságát, hogy megfeleljenek a kibontakozó elektronikus üzleti adatközpontok, szolgáltatók és kiszolgáló farmok szükségleteinek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.