Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 28. 02:52

Az LG és a Philips közös vállalata bemutatta 18.1"-os TFT-LCD monitorát

Az LG és a Philips közös vállalata, az igen fantáziadús nevű LG.Philips LCD Co. Ltd. ma bemutatta a világ első narrow-bezel technológiára épülő, 18.1 méretű TFT-LCD monitorát. A készülék LM181E05 típusjelöléssel található meg az online katalógusokban.

HIRDETÉS

Az LG és a Philips közös vállalata, az igen fantáziadús nevű LG.Philips LCD Co. Ltd. ma bemutatta a világ első narrow-bezel technológiára épülő, 18.1" méretű TFT-LCD monitorát. A készülék LM181E05 típusjelöléssel található meg az online katalógusokban.

A technológia segítségével a kijelzők még vékonyabbak, s a rá épülő készülékek még könnyebbek lehetnek. Az LM181E05 "in-plane switching" (IPS) technológiája 160 fokos látószöget, nagy fényerőt (250 cd/m2), élénk színeket, és kiváló kontrasztot (350:1) tesz lehetővé 50 ms-os reakcióidő mellett. Ráadásul mindez csupán 27 mm "vastag", és 3,1 kg súlyú.

A cég tervei szerint a sorozatgyártás még ebben a hónapban megkezdődik az LG.Philips Fab 3 gyárában a koreai Kumi-ban, mely a világ első negyedik generációs gyártósorán készít kijelzőket 2000 áprilisa óta.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 03:51

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.