Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 26. 15:57

Operation Flashpoint:1985 petíció -- Linuxos dedikált szervert a népnek!

[ INDEX fórum ] Az eddigi határidőkkel nem volt gond, a beígért két frissítés időben megjelent a játékhoz. Remélhetőleg a szeptemberre ígért dedikált szerverrel, és az új netkóddal sem lesz probléma, jelenleg ugyanis hálózaton a játék szinte játszhatatlan, a teljesítmény egyenesen katasztrófális.

[INDEX fórum] Az eddigi határidőkkel nem volt gond, a beígért két frissítés időben megjelent a játékhoz. Remélhetőleg a szeptemberre ígért dedikált szerverrel, és az új netkóddal sem lesz probléma, jelenleg ugyanis hálózaton a játék szinte játszhatatlan, a teljesítmény egyenesen katasztrófális.

A dedikált szerverre már nagyon sokan várnak, azonban van egy kis gond, a LINUX-os verzióról nagy a hallgatás. Ez pedig óriási probléma. Hogy elősegítsük a cég döntését-e témában, érdemes lehet aláírni ezt a petíciót, esetleg hallgatnak a játékot VÁSÁRLÓK igényeire...

Természetesen ez a petíció is csak akkor ér valamit, ha minél többen aláírjuk, úgyhogy ne habozz, kattints a fenti linkre...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról