Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 26. 15:57

Operation Flashpoint:1985 petíció -- Linuxos dedikált szervert a népnek!

[ INDEX fórum ] Az eddigi határidőkkel nem volt gond, a beígért két frissítés időben megjelent a játékhoz. Remélhetőleg a szeptemberre ígért dedikált szerverrel, és az új netkóddal sem lesz probléma, jelenleg ugyanis hálózaton a játék szinte játszhatatlan, a teljesítmény egyenesen katasztrófális.

HIRDETÉS

[INDEX fórum] Az eddigi határidőkkel nem volt gond, a beígért két frissítés időben megjelent a játékhoz. Remélhetőleg a szeptemberre ígért dedikált szerverrel, és az új netkóddal sem lesz probléma, jelenleg ugyanis hálózaton a játék szinte játszhatatlan, a teljesítmény egyenesen katasztrófális.

A dedikált szerverre már nagyon sokan várnak, azonban van egy kis gond, a LINUX-os verzióról nagy a hallgatás. Ez pedig óriási probléma. Hogy elősegítsük a cég döntését-e témában, érdemes lehet aláírni ezt a petíciót, esetleg hallgatnak a játékot VÁSÁRLÓK igényeire...

Természetesen ez a petíció is csak akkor ér valamit, ha minél többen aláírjuk, úgyhogy ne habozz, kattints a fenti linkre...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.